IMG_3842

Notificare de prelucrare a datelor cu caracter personal

  • Cine suntem

SAFIR’94 IMPEX SRL este o firmă românească ce gestionează site-ul www.safir94.ro.

  • Date personale pe care le prelucrăm

SAFIR’94 IMPEX SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

  • Nume, prenume
  • Firmă
  • Email
  • Telefon
  • Mesaj
  • ID Utilizator
  • Istoria navigării
  • De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru următoarele prelucrări:

În temeiul legal al interesului legitim al SAFIR’94 IMPEX SRL de a vă răspunde mesajelor dvs din formularul de contact:

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru a vă putea personaliza adresarea.
  • Firmă – pentru a ști mai bine cum să vă ajutăm.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă răspunde la mesaj
  • Telefon – dacă problema este una urgentă, vă vom putea contacta telefonic
  • Mesaj – aici puteți detalia nevoile dvs

În temeiul legal al executării termenilor contractuali din Termeni și Condiții:

Crearea contului de client, achiziția și livrarea serviciilor:

  • Nume și prenume – avem nevoie de aceste date pentru identificarea dumneavoastră.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a putea comunica.
  • Telefon – numărul de telefon îl folosim în cazul în care apar probleme.
  • ID Utilizator – la crearea unui cont se creează un ID Utilizator pentru a vă putea identifica drept utilizator unic în baza de date.

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal

Newsletter Safir’94

  • Nume, prenume – folosim aceste date pentru a vă personaliza adresarea.
  • E-mail – adresa de e-mail o folosim pentru a vă transmite newsletter-ul.

Comportament online

  • Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri descriși în politica de cookies pentru  a vă putea livra oferte personalizate. Mai multe informații regăsiți în pagina noastră de cookie-uri la [link cookie policy]
  • Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate în cadrul companiei SAFIR’94 IMPEX SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în România GTS Telecom SRL, care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru SAFIR’94 IMPEX SRL. 

Datele dumneavoastră personale sunt prelucrate și de către Mailchimp care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru SAFIR’94 IMPEX SRL, oferind serviciul de gestionare newsletter. Mailchimp este operat de către Intuit, Inc, o companie din Statele Unite. Conformitatea transferului internațional de date cu caracter personal este asigurată de decizia de conformitate emisă de către Comisia Europeană pentru companiile americane ce fac parte din programul Data Privacy Framework.

Datele dumneavoastră personale mai sunt prelucrate și de către BALABAN LUMINITA CARMEN INTREPRINDERE INDIVIDUALA care acționează în calitate de persoană împuternicită pentru SAFIR’94 IMPEX SRL asigurând servicii de marketing.

Datele dvs personale pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

  • Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul mesajelor vor fi ținute timp de un an de la ultima comunicare, dacă nu deveniți clientul nostru.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul contului vor fi ținute timp de trei ani de la ultima activitate în cont în temeiul interesului legitim al operatorului de a vă menține contul în caz de inactivitate.

Datele dumneavoastră cu caracter personal din cadrul newsletter-ului vor fi ținute pe durata de viață a newsletter-ului sau până când veți alege să vă retrageți consimțământul.

Datele dumneavoastră privind activitatea online vor fi ținute pe perioada de viață a cookie-urilor sau până când decideți să ștergeți cookie-urile.

  • Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi vă rugăm să ne contactați la fabrica@safir94.ro.

Pentru newsletter aveți dreptul oricând să vă revocați consimțământul dat. Pentru acest lucru vă rugăm să ne contactați la fabrica@safir94.ro sau să dați dezabonare direct din newsletter.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail fabrica@safir94.ro. Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a rezolva problema ridicată. 

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.

×